Zomerijs Inzell 2022

september 22, 2022

Trainingskamp Inzell

In mijn laatste blog vertelde ik dat het tijd was om bij te komen van het seizoen maar er kwam in de afgelopen maanden helaas toch meer op mij af dan gehoopt.

Na het seizoen ben ik eerst met mijn vriend op vakantie geweest naar Mexico. Hier hebben wij rond gereisd en veel mooie dingen gezien en ook hebben wij veel gedaan, zo hebben wij onder andere ons duikbrevet gehaald.

Helaas werd het leven bij thuiskomst eentje met iets meer stress dan gehoopt. Het begon met iets leuks, want ik ben verhuisd naar een fijn appartement in het centrum van Heerenveen maar helaas ook mindere dingen. Mijn team van afgelopen jaar Worldstream-Corendon hield op te bestaan waardoor ik zonder ploeg kwam te zitten. Gelukkig hebben we, een aantal sporters en coaches, daar na veel zoeken en praten een oplossing voor gevonden en kan ik met een leuke groep sporters trainen en toewerken naar het nieuwe seizoen.

Helaas is er geen zomerijs in Heerenveen en daarom zijn wij momenteel op trainingskamp in Inzell en hier ga ik deze week mijn eerste rondjes van het seizoen 2022-2023 maken. Dat is altijd een heel fijn moment, want ik ben natuurlijk schaatsster omdat ik het graag doe, en nu mag ik na drie maanden weer.

Nu een week hier genieten en daarna keihard doorwerken in Heerenveen op naar het nieuwe seizoen.

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief