Zomerijs 2020

augustus 29, 2020

Zomerijs 2020

Begin augustus stond ik op het zomerijs in Thialf! Buiten was het een hittegolf, iedereen lag aan het water en ik stond in mijn schaatspak op het ijs. Conclusie, dit was echt ZOMERijs.

Toen ik nog in de Lier woonde gingen we met onze ploeg op trainingskamp naar Heerenveen voor een weekje zomerijs. Dan was het echt een dingetje, nu is het mijn tweede zomer als inwoner van Heerenveen en voelt een zomer lang schaatsen als normaal.

Ondanks dat het Coronavirus de wereld nog in zijn greep heeft ben ik heel blij dat we weer “gewoon” mogen trainen. Tuurlijk is het anders want het sociale aspect is nu wel anders, na het schaatsen kunnen we nu niet hangen om een bakkie te doen. Hopelijk kan dat ook snel weer, maar voor nu ben ik al heel blij dat we überhaupt gewoon mogen schaatsen.

De 4 weken zomerijs vlogen voorbij en het zit er al weer op. Wij vertrekken nu met het team voor een paar dagen naar Holten. We gaan inplaats van schaatsen alle trainingen op de fiets uitvoeren. Ons verblijf wordt gesponsord door het Hoog Holten hotel. Vorig jaar hadden wij hier ook een trainingskamp gedraaid waar een mooie promovideo van gemaakt is door mijn teamgenoot Tom Kant.

Als ik nu trouwens naar buiten kijk lijkt het opeens meer herfst dan zomer. Wat een wind en regen, wel grappig want dan besef je opeens dat de zomer zijn eind nadert en dat het seizoen over 10 weken alweer begint. bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.

Vlog holten 2019

One Comment

  1. Henri augustus 30, 2020 at 7:42 pm - Reply

    Leuke blog weer!

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief