WorldCup Kwalificatie toernooi 2019

november 10, 2019

WorldCup Kwalificatie toernooi 2019

Eerste weekend van november staat voor de Nederlandse schaatshelden in het teken van het behalen van de tickets naar de World Cups. Nadat ik vorig jaar 0,06 te kort kwam reed ik nu zaterdag in de 7e rit een mooie tijd van 38,37. Dat was maar 0,02 boven van mijn persoonlijke record.  Het was ontzettend spannend of dit voldoende was om in de Top5 te komen. In de 12e rit reden Jutta Leerdam en Janine Smit tegen elkaar en ik wist dat indien ze beide sneller waren ik wederom 6e zou worden. Maar alleen Jutta Leerdam wist met 38,32 onder mijn tijd door te duiken dus dit betekende voor mij een 5e plaats! Wat een ervaring! zie verslag schaatsen.nl

Wedstrijd beelden

Bekijk mijn 500m !

Interview

Bekijk mijn reactie na de 500m

Foto’s van het event

Foto’s van het event

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief