World Cup seizoen 2022

december 20, 2022

World Cup seizoen 2022

Het internationale toernooi gaat weer van start.

4 verschillende Worldcups op 3 verschillende plekken. Overal aan de start voor een 500m, die begint in Noorwegen (Stavanger). Waar ik een mooi resultaat boek in de top 10 van de wereld. Deze prestatie vervolgt zich bij de volgende in Thialf (World Cup2) en bij Worldcup 3 en 4 in Calgary. Wat zorgt voor een 11e plek in het eind klassement na 4 verschillende races.

De maanden vlogen voorbij, met ons internationale schaatsteam Novus reizen we alle World Cups met elkaar af en kunnen we trots om ons heen kijken dat we er als groep staan. Ik heb zeer genoten van de tijd als ik nu terug kijk vanuit mijn huisje in Heerenveen waar ik mij deze week alweer moet voorbereiden voor het NK Sprint met kerst.

Voor mijn volgers zijn hier nog wat leuks foto’s van de wedstrijden.

One Comment

  1. Frank verhoeven januari 31, 2023 at 7:09 pm - Reply

    Super gaaf dat je team helemaal goed is gekomen!

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief