Trainingskamp in Inzell 2019!

oktober 5, 2019

Inzell trainingskamp

Het schaatsseizoen van 2019-2020 is begonnen. Ik ‘Dione Voskamp’ ben dit jaar aangesloten in een nieuw team “RTC Fryslan”. Ik heb mijn woonplaats “De Lier” in Zuid-Holland losgelaten en woon dit jaar in Heerenveen. Hier heb ik betere trainingsomstandigheden, een fijne trainer Henk Hospes en inspirerende trainingsmaatjes en kan het echte topsportleven beginnen. Elke dag trainen we twee keer op de mooiste ijsbaan van de wereld en doen en laten we alles voor de topsport. Ik ben nog part-time vormgever bij Sprog, zij denken mee met wat voor mij haalbaar is op de werkvloer. Als topsporter sta ik voor “een gezonde life style” en door snackgroenten te kopen helpen vele bedrijven mee om mijn droom waar te maken!

Mijn teammaat Tom Kant laat zien hoe ons trainingskamp in Inzell er uitzag. kijk hier en meldt je aan op het kanaal van onze vlogger !!

Visit Tom Kant YouTube

In Inzell zijn ook de eerste wedstrijden al gereden. Afgelopen weekend wist ik beide persoonlijke records aan te scherpen en ben dus op twee afstanden geplaatst voor het Worldcup Kwalificatie Toernooi op 2 en 3 november in Thialf.

gallery

2 Comments

  1. Tomas mei 31, 2020 at 3:42 pm - Reply

    Gaaf!

  2. Sara juni 16, 2020 at 9:30 am - Reply

    Wauw! Wat is Inzell toch mooi! Ik ga je weer volgen deze zomer!

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief