Op naar de World Cups!!

oktober 31, 2022

Op naar de World Cups!

Afgelopen weekend werd in Heerenveen het WCKT verreden, op dit toernooi werden de startplaatsen verdeeld voor de World Cups.

Tijdens het World Cup Kwalificatie Toernooi kwam ik voor het eerst aan de start in mijn nieuwe Rogelli pak, vol trots kon ik daar: Haco wonen&slapen, KBenP en Q&A op laten zien als mijn sponsoren voor dit seizoen. Zelf kwam ik alleen op zaterdag aan de start, op mijn favoriete afstand de 500 meter, die twee keer werd verreden.

Bij het WCKT heb je een top vijf plaats nodig om je te plaatsen voor de World Cups. De eerste 500 meter werd ik als zesde geklasseerd met een tijd van 38.28 hierna wist ik dat het in de tweede omloop sneller moest. Mijn opening in de tweede race was heel goed 10.3 en dit bracht mij naar een tijd van 37.99 goed voor plek vijf EN het belangrijkste een World Cup ticket.

De eerste World Cup wordt verreden van 11-13 november in het Noorse,Stavanger.
Komende week ga ik me in Heerenveen voorbereiden op deze wedstrijd en in de loop van volgende week vertrek ik dan naar Noorwegen.

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief