Haco wonen & Slapen trotse hoofdsponsor schaatsster Dione Voskamp

oktober 21, 2022

Haco verteld:

Haco is de nieuwe hoofdsponsor van topschaatsster Dione Voskamp! Dione was na het uiteenvallen van haar commerciële schaatsploeg op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en vond deze in Haco.

Dione is geboren en getogen in De Lier en woont momtenteel in de schaatshoofdstad Heerenveen. Ze is een professioneel schaatsster en gespecialiseerd op de 500 en 1000 meter. Op dit moment bereidt Dione zich in Inzell (Duitsland) voor op het Worldcup kwalificatietoernooi. In het weekend van 28 t/m 30 oktober start het langebaanseizoen in dé schaatstempel Thialf. Op zaterdag 29 oktober komt Dione op nationale televisie in actie. Te zien op NPO1 vanaf 13:50 uur.

Haco en Dione gaan op marketinggebied een actieve samenwerking aan. Zo zal Haco tijdens het seizoen 2022-2023 onder andere op het schaatspak, haarband en de nieuwe auto van Dione te zien zijn. Daarnaast zal Dione betrokken worden bij diverse social media campagnes. Op deze manier wordt er een win-winsituatie gecreëerd voor sporter en hoofdsponsor.

Haco wenst Dione heel veel succes dit seizoen en hopelijk kan ze dit jaar haar droom verwezenlijken door zich te plaatsen voor de Olympische Spelen 2026 in Milaan.

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief