Daikin NK Afstanden 30 okt, – 01 nov, 2020 Heerenveen

oktober 27, 2020

Daikin NK Afstanden 2020

Toen enkele weken geleden de nieuwe schaatskalender werd gepresenteerd dacht ik, yes we gaan racen. Maar in de weken daarna kwam het dagelijks leven in Nederland steeds meer tot stilstand en sloegen bij mij de twijfels ook toe voor het NK.

Zoals het nu lijkt, gaan we racen en worden de Nationale titels dit weekend verdeeld. Vanochtend hebben alle deelnemers preventief getest en dat moet vrijdag voor het NK begint nog een keer.

Vorig jaar was het WCKT de opening van het seizoen en wist ik mezelf voor het eerst te plaatsen voor de World Cups Senioren. Hopelijk lukt het dit weekend weer om een goed resultaat te rijden. En echt alles is anders dan normaal want we rijden dit weekend twee 500 meters. Iets wat ik wel echt heel gaaf vind! Ongeveer 4 jaar geleden was de laatste keer dat we 2x een 500 meter reden en nu is dat weer terug in de schaats wereld!

Mijn programma dit NK ziet er als volgt uit, op zaterdag staat er twee keer een 500 meter op het programma om 13:05 en 14:38 en zondag sta ik aan de start bij de 1000 meter om 16:05.

Helaas blijft Thialf door de Corona maatregelen leeg maar gelukkig is de NOS er wel. Zij zenden alle drie de dagen live uit op NPO1 en via NOS.nl

Leave A Comment

Schrijf je in voor de nieuwsbrief